750W Bafang keskiömoottorisarja, värinäytöllä

SKU: 10008

745,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 10008 Osasto:

Kuvaus

Teho-optimoidut BBS02B 750W moottorisarjat!!

Moottorin teho- ja vääntökäyrää optimoitu siten, että moottorin tehot ei pääse nousemaan tarpeettomasti liikaa yli nimellistehon. Tämä tarkoittaa lisää ajomukavuutta, pidempää ajomatkaa ja pitkää moottorin käyttöikää . Teho-optimoidut moottorit vain meiltä!

Tee pyörästäsi kunnon, tehokas sähköpyörä!

750W;n teho ja muhkea 120Nm vääntö mahdollistaa vaivattoman ja nautinnollisen ajon. Maahantuomamme aito ja alkuperäinen Bafang 8FUN;n 750W moottori on erittäin hiljainen ja huomaamaton keskiömoottorisarja. Se on upea polkupyöräsi lisävaruste.

Kevyt keskiömoottori ei muuta pyöräsi ajo-ominaisuuksia. Ja jos akku loppuu, ajaminen latauspisteelle ei poikkea normaalista polkupyörästä, koska moottori ei juurikaan vastusta polkemista.

Moottorin sopivuus pyörääni:750W;n sarja sopii kaikkiin normaali, maasto tai hybridipyöriin. Pyörässäsi täytyy olla takana levyjarru, vannejarru, tai rullajarru. Takavaihteisto voi olla joko napa-, tai ratasvaihteisto. Pitkällä keskiöputkella olevaan Fatbikeen sarja voidaan asentaa käyttämällä keskiöputken pidennyssarjaa.

P850C Värinäyttö

 

Ohjaustankoon asennetulla ajotietokoneella voidaan asettaa monia asetuksia mm. vannekoko, nopeusrajoitus 25km/h poljettaessa, kello, trippimittari yms. Jos sarjan mukana tuleva peukalokaasu asennetaan ohjaustankoon niin nopeus saattaa nousta yli tieliikenteessä suurimman sallitun nopeuden, joka on 25km/h.

 

Nopeusrajoitin (lisävaruste):

Valmistamallamme rajoittimella nopeus voidaan rajata 25km/h myös peukalokaasulla ajettaessa (speed control box) Näin lain sallima maksiminopeus ei ylity missään olosuhteissa ja voit ajaa turvallisesti tieliikenteessä nauttien mahtavasta kiihtyvyydestä. Tieliikennealueen ulkopuolella ajaessa rajoitin voidaan kytkeä vipukytkimellä helposti pois päältä. Tällöin pyörä saattaa saavuttaa jopa 50km/h huippunopeuden.

Tekniset tiedot:

Käyttöjännite 52V
Teho 750W
Vääntö 120Nm
Poljintunnistus Kyllä, Voidaan poistaa käytöstä.
Mainitse lisätietoihin tilausta tehdessäsi
Kaasu Kyllä, peukalokaasu oikealle tai
vasemmalle
  • Keskiöputki
Pituus: Max 73mm
Halkaisija: 34mm

Sarja sisältää:

  • BAFANG BBS02 750W 8FUN moottori
  • DCP14 värinäyttö
  • Poljinkammet
  • Kaasu
  • Johtosarjat
  • Jarrukahvat
  • Asennustarvikkeet
  • Asennus- ja käyttöohjeet