Kontio on suomalainen sähköskootterimerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman kestäviä ja ympäristöystävällisiä ajoneuvoja kaupunkiliikkumiseen. Kontion skootterit on suunniteltu huippulaatuisista materiaaleista ja ne tarjoavat pitkän käyttöiän ja mukavan ajokokemuksen.

Kontion sähköskootterit ovat erittäin hiljaisia ja päästöttömiä, mikä tekee niistä ihanteellisia ympäristöystävällisiä liikkumisvälineitä. Ne ovat myös erittäin taloudellisia, sillä niiden käyttö maksaa vain muutaman sentin kilometriä kohden.

Kontion valikoimaan kuuluu erilaisia malleja eri tarpeisiin. Esimerkiksi Kruiser 2.0  on kätevä skootteri kaupunkiliikenteeseen, kun taas Kruiser 2.0 Premium Pack 1.2 kWh tehoakulla soveltuu hyvin pidempiin matkoihin.

Kontion sähköskootterit on suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin, joten ne kestävät hyvin vaihtelevia sääolosuhteita.

Kaiken kaikkiaan Kontio tarjoaa laadukkaita ja luotettavia sähköskoottereita, jotka ovat suunniteltu kestämään ja takaamaan mukavan ja ympäristöystävällisen liikkumisvaihtoehdon kaupungissa.

Kontio Kruiser on myös tyylikäs ja moderni skootteri. Siinä on hienostunut muotoilu ja tyylikkäät yksityiskohdat, jotka erottavat sen muista skoottereista. Tämä skootteri on saatavilla useissa eri väreissä ja se sopii täydellisesti kaupunkiympäristöön.

Voit tilata oman Kruiserin suoraan kotiisi toimitettuna.

Uutta! Kokoonpanopalvelu on kätevä lisäpalvelu monille asiakkaille, jotka haluavat ostaa Kontion valmiiksi koottuna. Kokoonpanopalvelu maksaa 50€ (tarjous toukokuun loppuun. normaali hinta 85€)

Tilaa Kontiosi koottuna toimitustavalla ”Nouto myymälästä… ” Huom! Maksutapaa ”Maksu toimitettaessa” ei voi käyttää Kontio tuotteissa. Kokoonpanomaksu maksetaan noudettaessa.

Tutustu Kontio Kruiser mallistoomme tästä