Olemme valtuutettu Bafang;n ja Crystalyte Europe;n maahantuoja. Meiltä saat aina aidon Bafang;n moottorisarjan, et sen kopiota!

Oma pyörä on aina oma pyörä. Luultavasti olet sen hankkinut sen omilla mitoillasi. Sähköiställä sen saat kaikkein parhaan sähköpyörän. Eikä tehossa tarvitse tyytyä valmispyörien vain 250W;n tehoon! Valikoimissamme on useita erilaisia katulaillisia jopa 1kW;n tehoisia muunnossarjoja. Yli 500W;n teholla ajaminen on todella hauskaa, helppoa ja kevyttä!

Uuden 27.6.2016 Trafin määräyksen mukaan 251W – 1000W sähkömoottorilla varustetut polkupyörät noudattavat polkupyörän teknisiä vaatimuksia. Lue koko artikkeli tässä.

 

E-SPIN 8FUN by BAFANG 250W – 1000W

E-SPIN 8FUN Bafang on erittäin hiljainen keskiömoottorijärjestelmä. Moottoripaketti asennetaan pyörän keskiöön. Poljinanturit ja moottorin kontrolleri on moottoripakettiin integroitu. Näin asennuksesta saadaan erittäin siisti ja huomaamaton vähäisten johtojen ja liitosten takia. Meillä on valikoimissa runkoputkeen asennettavia akkuja jolloin painopiste saadaan erittäin alas. E-SPIN 8FUN erinomaisesti pyöriin, joissa takana on vanne-, levy-, tai rullajarru. Eturattaan vapaakytkimen takia moottori ei siis käy jalkajarrullisiin pyöriin. Pieni vierintävastus takaa hauskan ajamisen.

Perus 250W Bafang sopii ketjuratas vaihteellisiin pyöriin joissa on käsijarru takana. 750W;n ja 1000W;n tehoiset sarjat on teho-optimoitu jo tehtaalla. Optimoilla vältetään esim. tehopiikit lähdössä ja täten pyörän voimansiirto,mm.ketjut, kestää huomattavasti paremmin, kuin ei optimoidussa. Optimointi parantaa myös moottorin mekaanista kestävyyttä.

Tehokkain sarjamme on 1kW;n tehoinen ja luonnollisesti uuden (2016) lakiasetuksen mukaan katulaillinen. Sarjamme on varustettu aina uusimmilla ohjainkontrolleriversiolla.

Yli 250W;n tehoista pyörää tarvitse polkea lainkaan, voit ajaa pelkällä kaasulla. Sarjassa on toki integroitu poljintunnistus. Eli jos et halua “kaasuttaa”, toimii vetoapu kuten normaalissa sähköavusteisessa pyörässä, eli moottori avustaa vain, kun pyörää poljetaan. Poljinavustuksen tehoa voit säätää 9:lla eri tasolla. Kätevää! Ja jos haluat kuntoilla, jätät vain virran kytkemättä.

8FUN asennettuna naistenpyörään:

 

Sähköavusteiset muunnossarjat 250W

Keskiömoottorimme E-SPIN TS1:

– E-SPIN TS1 keskiömoottorimme sopii mihin tahansa jalkajarrulliseen pyörään. TS1-moottorissa on momentintunnistin, joka ohjaa moottorilta tulevaa avustusta. Momentintunnistuksen ansiosta ajomatka pitenee, koska moottorilta saadaan aina oikea avustustaso.
Moottoripaketti on erittäin kevyt, vain n.2kg. Sarjan mukana tulee selkeä LCD-näyttö.


Napamoottorimme E-SPIN CITY:


E-Spin City sarja voi olla joko etunapa-,  tai takanapamoottorilla varustettu muunnossarja. Moottoriteho on aina 250W. Napamoottorisarjamme moottori ja ohjainyksikkö on valmistettu Bafang:in tehtaalla, joka takaa laadukkuuden. E-Spin City sarjaan voi valita akun joko juomapullon paikalle runkoputkeen tai tavaratelineelle. Moottorin vapaakytkin takaa erittäin pienen vierintävastuksen silloin kun moottori ei ole käytössä. Markkinoiden paras hinta/laatusuhde! Jos haluat esimerkiksi huomaamattoman sähköpyörän on valintasi E-SPIN City. Toimintaetäisyys n. 50km.

Nishiki Intro City hybrid, jossa E-Spin City muunnossarja. Pyörän kokonaispaino vain 22kg!

 

E-SPIN OFFROAD

Haluatko sähköpyörän, joka kulkee tarvittaessa jopa 60km/h? Jos haluat, on valintasi E-SPIN OFFROAD muunnossarja. Nyt saat sen tarvittaessa jopa 84V:n akulla ja n. 3kW;n moottorilla.

E-SPIN OFFROAD-muunnosarjojen komponentit koostuu suurelta osin Crystalyten osista, mutta osa elektroniikasta on  valmistettu Suomessa. Näinollen E-SPIN OFFROAD muunnossarjalla varustettu sähköavusteinen pyörä toimii mainiosti kovemillakin pakkasilla. E-SPIN OFFROAD järjestelmät toimivat 48V – 100V käyttöjännitteellä.

Maksimijännitteellä  E-SPIN OFFROAD  on premium sähköpyöräksi aivan päällikkö.

Aja nautiskellen rennosti polkematta lainkaan!! E-SPIN OFFROAD jos jokin, on työmatkoille todellinen vaihtoehto!

 

E-SPIN OFFROAD premium asennettuna normaaliin Jopo3;een. 72V;n käyttöjännite antaa tarvittaessa tehoa jopa 2,6kW. Ajomatka 70km, huippunopeus noin 50km/h, polkematta. Tieliikenteessä on sarjan nopeus rajoitettu 25km/h ja teho 1kW.

TERVETULOA KOEAJOLLE!