Kuvassa aito Bafang BBS sarjan moottori (vasemmalla) sekä kopiomoottori.

Olemme tuotteiden valmistuttaja sekä valtuutettu Bafang;n  muunnossarjojen maahantuoja. Meiltä saat aina aidon uuden Bafang;n moottorisarjan, et käytettyä tehdaskunnostettua moottorisarjaa etkä sen kopiota! Lisäksi laadunvalvontamme huolehtii siitä, että akut ovat aina laadukkaiden merkkivalmistajien kennostoilla toteutettuja ja laturimme täyttää CE merkin turvallisuusvaatimukset. Meillä tuotteiden hinnat sisältävät aina arvonlisäverot sekä tuontitullit.

Oma pyörä on aina oma pyörä. Luultavasti olet sen hankkinut sen omilla mitoillasi. Sähköiställä sen saat kaikkein parhaan sähköpyörän. Eikä tehossa tarvitse tyytyä valmispyörien vain 250W;n tehoon! Valikoimissamme on useita erilaisia katulaillisia jopa 1kW;n tehoisia muunnossarjoja. Yli 500W;n teholla ajaminen on todella hauskaa, helppoa ja kevyttä!

Uuden 27.6.2016 Trafin määräyksen mukaan 251W – 1000W sähkömoottorilla varustetut polkupyörät noudattavat polkupyörän teknisiä vaatimuksia. Lue koko artikkeli tässä.

 

E-SPIN 8FUN by BAFANG 250W – 1000W

E-SPIN 8FUN Bafang on erittäin hiljainen keskiömoottorijärjestelmä. Moottoripaketti asennetaan pyörän keskiöön. Poljinanturit ja moottorin kontrolleri on moottoripakettiin integroitu. Näin asennuksesta saadaan erittäin siisti ja huomaamaton vähäisten johtojen ja liitosten takia. Meillä on valikoimissa runkoputkeen asennettavia akkuja jolloin painopiste saadaan erittäin alas. E-SPIN 8FUN erinomaisesti pyöriin, joissa takana on vanne-, levy-, tai rullajarru. Eturattaan vapaakytkimen takia moottori ei käy jalkajarrullisiin pyöriin. Pieni vierintävastus takaa hauskan ajamisen.

Perus 250W Bafang sopii ratasvaihteellisiin pyöriin, joissa on käsijarru takana. 750W;n ja 1000W;n tehoiset sarjat on teho-optimoitu jo tehtaalla. Optimoilla vältetään esim. tehopiikit lähdössä ja täten pyörän voimansiirto, mm.ketjut, kestää huomattavasti paremmin, kuin ei optimoidussa. Optimointi parantaa myös moottorin mekaanista kestävyyttä.

Tehokkain sarjamme on 1kW;n tehoinen ja luonnollisesti uuden (2016) lakiasetuksen mukaan katulaillinen. Sarjamme on varustettu aina uusimmilla ohjainkontrolleriversiolla.

Yli 250W;n tehoista pyörää tarvitse polkea lainkaan, voit ajaa pelkällä kaasulla. Sarjassa on toki integroitu poljintunnistus. Eli jos et halua ”kaasuttaa”, toimii vetoapu kuten normaalissa sähköavusteisessa pyörässä, eli moottori avustaa vain, kun pyörää poljetaan. Poljinavustuksen tehoa voit säätää 9:lla eri tasolla. Kätevää! Ja jos haluat kuntoilla, jätät vain virran kytkemättä.

8FUN asennettuna naistenpyörään:

 

Sähköavusteiset muunnossarjat 250W

Keskiömoottorimme E-SPIN TS1:

– E-SPIN TS1 keskiömoottorimme sopii mihin tahansa jalkajarrulliseen pyörään. TS1-moottorissa on momentintunnistin, joka ohjaa moottorilta tulevaa avustusta. Momentintunnistuksen ansiosta ajomatka pitenee, koska moottorilta saadaan aina oikea avustustaso. Moottoripaketti on erittäin kevyt, vain n.3.8kg. Sarjan mukana tulee selkeä LCD värinäyttö.


Napamoottorimme E-SPIN CITY:


E-Spin City sarja voi olla joko etunapa-,  tai takanapamoottorilla varustettu muunnossarja. Moottoriteho on aina 250W. Napamoottorisarjamme moottori ja ohjainyksikkö on valmistettu Bafang:in tehtaalla, joka takaa laadukkuuden. E-Spin City sarjaan voi valita akun joko juomapullon paikalle runkoputkeen tai tavaratelineelle. Moottorin vapaakytkin takaa erittäin pienen vierintävastuksen silloin kun moottori ei ole käytössä. Markkinoiden paras hinta/laatusuhde! Jos haluat esimerkiksi huomaamattoman sähköpyörän on valintasi E-SPIN City. Toimintaetäisyys n. 50km.

Nishiki Intro City hybrid, jossa E-Spin City vm.2021 muunnossarja. Pyörän kokonaispaino vain 22kg!

TERVETULOA KOEAJOLLE!

ASIAKKAAN VASTUU:
Kaikki myymämme muunnossarjat on ns. yleismallisia, eli ne ei ole erikseen tarkoitettu mihinkään tiettyyn pyörämerkkiin/malliin (ellei erikseen niin mainita). Vaikka muunnossarjat on helppo asentaa suurimpaan osaan pyöristä, emme voi taata että kaikkiin pyöriin asennus onnistuu vaivattomasti. Joidenkin pyörien sähköistäminen voi olla hankalampaa kuin toisten. Tekemällä tilauksen hyväksyt, että olet lukenut kaiken saatavilla olevan tiedon ja ymmärrät mitä sarjan asentaminen, käyttö ja ylläpito omaan pyörääsi vaatii. Hyväksyt myös, että asennuksessa voi tulla ylimääräistä vaivaa / työtä ja kuluja jota ei mainita asennusohjeissa. Osasarjan asentaminen voi vaikuttaa pyörän muiden osien takuuaikaan / kattavuuteen. Myyjä ei vastaa osasarjan aiheuttamista vahingoista pyörälle ja/tai henkilöille.
TAKUU:
Kaikilla muunnossarjoilla on 2 vuoden (tai 5000km) takuu mekaanisilla osilla ja sähköosilla sekä akuilla 1 vuoden takuu. Takuu koskee vain materiaali -ja valmistusvirheitä. Mahdollisissa takuutapauksissa pyydämme aina ensin olemaan yhteydessä meihin. Takuu ei koske normaalia kulumista ja akun kapasiteetin luonnollista heikkenemistä. Akun vääränlainen käyttö ja säilytys heikentää akun kapasiteettiä tai vioittaa akun. Akun käyttö, lataus ja säilytysohjeiden laiminlyönti raukaisee takuun. Takuu ei myöskään ole voimassa, jos tuote on asiakkaan toimesta asennettu väärin tai tuotetta on käytetty väärin. Takuu on voimassa vain, kun tuotteita käytetään myymiemme, yhteensopivien tuotteiden kanssa. Takuu raukeaa, jos tuote on avattu, purettu, sitä on yritetty itse korjata ilman yhteyttä Keski-Uudenmaan Elektroniikkaan tai tehty omia kytkentöjä yms. ilman valmistajan/maahantuojan lupaa. Takuu ei myöskään kata muualta hankitun akun käytöstä aiheutuneita vahinkoja tai vikoja. Suosittelemme käyttämään vain yksinomaan sähköpyöräkäyttöön tarkoitettuja akkuja. Takuu ei kata tuotteistamme muille tuotteille aiheutuneita vahinkoja, eikä myöskään muiden tuotteiden aiheuttamia vahinkoja myymiimme tuotteisiin. Jos takuukorjaukseen lähetetty tuote todetaan ettei se kuulu takuun piiriin esim. asennusvirheen, huolimattomuuden tms. vuoksi, jäävät toimituskulut sekä tutkimuskulut asiakkaan maksettavaksi täysimääräisenä.
Tuotteen fyysinen avaaminen laitteen muokkaamiseksi päättää takuun ja myyjän vastuun. Takuun raukeaminen koskee myös sähköpyörien fyysistä tai järjestelmien digitaalista (softapuolen) virittämistä, esimerkiksi tehon nostamista ohjelmistomuutoksilla tai moottorin viritysosilla.