Resurs Bank polkupyörätili. Sinä päätät

 

 

Käyttäessäsi Resurs Bankin polkupyörätiliä saat ostoksille 30 – 60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.
Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaisen tilanteesi sopivimman vaihtoehdon.

Jopa 12kk korotonta maksuaikaa. Maksa valitsemassasi tahdissa. Mahdollisuus jatko-ostoksiin.

 

Hae helposti:
Hae polkupyörätiliä lähettämällä tekstiviesti PYÖRÄ maksutta numeroon 18311
Maksa ostos valinnalla ”Käytä Polkupyörätiliä

 

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Kuukausittaiset summat sisältävät mahdollisen käsittelymaksun ja koron. Voit vapaasti vaihtaa maksuvaihtoehdosta toiseen ja maksaa luoton takaisin haluamassasi aikataulussa. Pienin maksettava kuukausierä on kulloinkin laskulla ilmoitetun vähimmäismäärän verran.

Maksuvaihtoehdot 30 – 60 pv 12 kk 24 kk 60 kk
Vuosikorko 0 % 0 % 12.90% 15.00 % + KSL viitekorko*
Käsittelymaksu/kk 0 € 0,28% /kk sovitusta luottorajasta kuitenin enintään 12,50 €/kk. 0,28% /kk sovitusta luottorajasta kuitenin enintään 12,50 €/kk. 0,28% /kk sovitusta luottorajasta kuitenin enintään 12,50 €/kk.

* KSL viitekoroilla tarkoitetaan kuluttajansuojalaissa viitattua korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen Pankki julkistaa kahdesti vuodessa ja joka on voimassa 6 kuukautta kerrallaan. Sovellettava viitekorko voi olla enintään 5% eli luoton vuosikorko voi olla enintään 20%, kuten kuluttajansuojalaissa säädetään.

Maksutavan valinta: