1000W Bafang keskiömoottorisarja, värinäytöllä

990,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 10009 Osasto:

Kuvaus

Rahoitustarjous: osta nyt, maksa vasta helmikuussa 2023, kokonaan tai osissa! Kysy lisää myynnistämme!

 

Tehtaalla teho-optimoidut BBSHD 1000W moottorisarjat!!
Moottorin teho- ja vääntökäyrää optimoitu siten, että moottorin tehot ei pääse nousemaan tarpeettomasti liikaa yli nimellistehon. Tämä tarkoittaa lisää ajomukavuutta, pidempää ajomatkaa ja pitkää moottorin käyttöikää . Teho-optimoidut moottorit vain meiltä!

Moottori sopii lähes kaikkiin pyöriin, joissa on BSA 34 keskiöputki ja joissa on takana
levy- tai vannejarru. Jos mietit sopivuutta, niin ota yhteyttä, email: [email protected] tai soita 050-4357224.

Keskiömoottreiden päällikkö on tässä: 1000W! 1000W;n moottorilla on todella nautinto ajaa. 160Nm väännöllä pyöräsi kiihtyy todella ripeästi lain sallimaan huippunopeteen 25h/h. Valmistamallamme rajoittimella nopeus voidaan rajata 25km/h (speed control box. Lisätarvike). Näin lain sallima maksiminopeus ei ylity ja voit ajaa turvallisesti tieliikenteessä nauttien mahtavasta kiihtyvyydestä. Tieliikennealueen ulkopuolella ajaessa rajoitin voidaan kytkeä pois päältä. Tällöin pyörä saavutta n.50km/h huippunopeuden.

Kevyt keskiömoottori ei muuta pyöräsi ajo-ominaisuuksia. Ja jos akku loppuu, ajaminen latauspisteelle ei poikkea juurikaan ollenkaan normaalista polkupyörästä, koska moottori
ei juurikaan vastusta normaalia polkemista.

Tarvittaessa voimme poistaa veloituksetta moottorin sisällä olevan poljinanturin kokonaan käytöstä. Toimenpiteellä eliminoidaan moottorin veto vaihtohetkellä.
Ilman poljinanturia ajaminen on vaivatonta; polkija itse määrittää avun tarpeen ja määrän tarkasti peukalokaasulla. Vaihtamalla normaalisti polkemalla, ilman moottorin vetoa, takavaihtajan ja ketjujen käyttöikä pidentyy huomattavasti. Muista mainita tilausta tehdessäsi lisätietokenttään “ei poljinanturia”

1000W;n sarja sopii kaikkiin normaali,-maasto, hybridipyöriin. Fat-bikeen sarja voidaan asentaa käyttämällä keskiöputken muunnossarja. Keskiöputken pidennyssarjalla saadaan tämä 1000W;n moottori sopimaan 100mm pitkälle keskiöputkelle.

Uusin 25A;n kontrolleriversio.

Bafang BBSHD 8FUN;n 1000W moottori on erittäin hiljainen ja huomaamaton keskiömoottori. Se sopii erinomaisesti kaupunkiajoon tai apuriksi poluille ja maastoon.

1000W;n tehoisella sarjalla pyöräsi nousee todella kevyesti jyrkätkin mäet, jopa polkematta!
Ja kiihtyvyys vastaa helposti jopa moposkootterin kiihtyvyyttä, maksimivääntö 160Nm!

Moottori on IP65 suojattu. Käyntiääni on miellyttävän hiljainen.

Myös 1kk – 12kk;n korottomalla osamaksulla!

Tekniset tiedot:

Käyttöjännite 52V
Teho 1000W
Vääntö 160Nm
Poljintunnistus Kyllä, Voidaan poistaa käytöstä.
Mainitse lisätietoihin tilausta tehdessäsi
Kaasu Kyllä, peukalokaasu oikealle tai
vasemmalle
  • Keskiöputki
Pituus: Max 73mm
Halkaisija: 34mm

Sarja sisältää:

  • 8FUN Moottoripaketin BBSHD
  • DCP14 värinäyttö
  • Poljinkammet
  • Kaasu
  • Johtosarjat
  • Jarrukahvat kytkimellä tai E-brake jarrukytkinsarja hydraulijarruille mainitse tilauksessa.
  • Keskiön soviterenkaat
  • Asennustarvikkeet
  • Asennus- ja käyttöohjeet

Nopeusrajoitin (lisävaruste):

Keskiömoottorissa on nopeudenrajoitin toiminnassa ainoastaan poljettaessa. Ohjaustankoon asennetulla peukalokaasulla ei moottorin oma sisäinen rajoitin toimi, jolloin nopeus nousee yli tieliikenteessä suurimman  sallitun nopeuden, joka on 25km/h.
Valmistamallamme rajoittimella nopeus voidaan rajata 25km/h myös peukalokaasulla ajettaessa (speed control box)
Näin lain sallima maksiminopeus ei ylity missään olosuhteissa ja voit ajaa turvallisesti tieliikenteessä nauttien mahtavasta kiihtyvyydestä. Tieliikennealueen ulkopuolella ajaessa rajoitin voidaan kytkeä vipukytkimellä helposti pois päältä. Tällöin pyörä saavutta n.50km/h huippunopeuden.