Matalarunkopyörä Madison 250W

SKU:

1799,00 

Madison Genova 26″ sähköavusteinen matarunkopyörä.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Moderni low-step pyöräuutuus jonka ajomukavuus on vailla vertaansa. Laadukas HiTen EasyStep -runko jonka päälle on todella helppo nousta. Rento ajoasento ja ketterä käsiteltävyys ovat Genovan parhaita puolia. Varmatoiminen Shimano Nexus 3 -vaihteisto perinteisellä jalkajarrulla sekä käsijarrulla edessä.  Runkolukko vakiovarusteena. Vahva 250W;n etumoottori ja Panasonic Li-akku takaavat huolettomia kilometrejä.
Iso LCD-näyttö, josta helposti luettavissa nopeus ja akun varaustila.
Mahtava, yli 500Wh;n energia mahdollistaa jopa 100km yhtenäisen ajon täydellä latauksella.
Tämä malli sopii erinomaisesti iäkkäimmille pyöräilijöille. Avustus lähtee päälle, kun pyörää poljetaan noin kammenkierros. Helppoa! 5 eri avustustasoa. Ja jos haluaa ajaa ilman avustusta, onnistuu sekin mainiosti, koska moottorin vapaakytkin mahdollistaa vapaan pyörimisen, kuten moottoriton etupyörä.
Poljinanturina varmatoiminen magneettianturi, eli pyörä ei “ryntää”, kuten jotkin momenttitunnistuksella varustetut pyörät. Varusteena myös kätevä talutusapu, joka helpottaa myös pyörän talutusta.
Akussa on varaustilan ilmaisin sekä LED- takavalo. Akussa on lukko, jolla akku lukittuu tavaratelineeseen. Akun voi ladata joko pyörässä tai irroittaa pyörästä.
Tekniset tiedot:
Takuu: Runko 12v, sähkökomponentit 1v. mekaaniset komponentit 2v.
Toimitus matkahuollolla kaikkialle Suomeen. Toim.kulut vain 12€!