Invoxia Mini Tracker

SKU: 50105

250,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 50105 Osasto:

Kuvaus

Invoxia Mini Tracker on GPS-pyöräseurantalaite, joka asennetaan sähköpyörän akun sisään. Tracker kertoo pyörän tai akun tarkan sijainnin mobiilisovelluksen avulla ja ilmoittaa aina kun akkua/pyörää siirretään. Voit seurata akkua/pyörääsi reaaliajassa. Lisäksi sovelluksen avulla voit luoda turvallisia alueita pyöräilyyn ja saat ilmoituksen, jos pyörä/akku ylittää määritetyn alueen rajan.

Tracker asennetaan  akun sisään. Se ei vaadi SIM-korttia tai erillistä nettiyhteyttä, eikä sen toiminnan laajuudelle ole rajoituksia. Invoxia Mini Tracker on tehokkaampi ja itsenäisempi kuin muut polkupyöräanturit, koska se on yhteydessä matkapuhelimeesi Sigfox-verkon kautta. Sigfox on maailmanlaajuinen viestintäalusta Esineiden Internetissä (Internet of Things), jolla on laaja ulottuvuus ja joka kuluttaa hyvin vähän energiaa.

Invoxia GPS-pyöräseurantalaitteen hintaan sisältyy oikeus käyttää Sigfox-verkkoa kolmen vuoden ajan, minkä jälkeen palvelu maksaa 9,99 euroa vuodessa eli 83 senttiä kuukaudessa. Käyttöoikeudet voi uusia mobiilisovelluksen kautta.

Varoittaa varkauksista ja vaurioista

Invoxia GPS-pyöräseurantalaite varoittaa varkaudesta tai vahingosta. Käyttäjä saa ilmoituksen jos anturi havaitsee liikettä kun pyörä/akku on ollut paikoillaan vähintään viiden minuutin ajan. Saat ilmoituksen mobiilisovellukseen vaikka pyörä/akku liikkuisi vain muutaman senttimetrin, mikä tarkoittaa sitä, että saat ilmoituksen todennäköisesti ennen kuin varas on ehtinyt edes aloittaa lukon rikkomisen.

 

Älykäs suunnittelu

Anturin pieni koko mahdollistaa asennuksen sähköpyörän akun sisälle. Ulkopuolisten on vaikeaa päästä eroon anturista tai arvioida onko akussa anturi. Anturissa on oma varmennusakku joka latautuu automaattisesti polkupyörän akusta.

 

Invoxia Mini Tracker seurannan edut:

  • Rajoittamaton kantama
  • Ei tarvetta SIM-kortille tai erilliselle nettiyhteydelle
  • Hyödyntää energiatehokasta verkkoa, jota ostaja voi käyttää veloituksetta kolmen vuoden ajan
  • Määrittää liikkuvan pyörän/akun sijainnin joka viides minuutti (asetuksista, verkosta ja kattavuudesta riippuen)
  • Pystyy luomaan virtuaalisia maantieteellisiä alueita ja vastaanottaa ilmoituksia mobiilisovellukseen pyörän ylittäessä määritetyn rajan
  • Sähköpyörän akusto lataa myös Mini Trackerin varmennusakun. Sähköpyörän akun loppuessa Mini Trackerin sisäinen akku kestää vielä 1 – 3 kuukautta
  • Akun ostajalle ilmainen asennus akun sisään